Obavještenja

Aktivnosti

Posjeta Vijećnici

U petak 17.03.2023. mališani odgojne grupe “Pčelice”, u pratnji direktorice ustanove dr. Amne Hadžikadunić-Bukvić i odgajateljica prof. predškolskog odgoja Amerise Efendić i prof. Lejle Fojnica, posjetili su Vijećnicu i Baščaršiju u okviru sedmične teme “Moj grad”. Djeca su imala priliku prošetati čaršijom, upoznati različita stara zanimanja, te vidjeti znamenitosti i ljepote najljepše i najreprezentativnije građevine u Sarajevu, Vijećnice. Realizaciji projekta, financijskim učešćem, doprinijela je i porodica Rahimić, kojoj se ovom prilikom srdačno zahvaljujemo u ime dječice odgojne grupe “Pčelice”

Continue reading ➝
Aktivnosti

OBN Televizija u našem vrtiću i kulinarski show “Ja to mogu”

Uzbudljiva sedmica je iza nas 😍Drugari iz odgojno – obrazovnih grupa Zvjezdice i Sovice imali su čast da budu domaćini OBN Televiziji u njihovom kulinarskom show-u “Ja to mogu”.Uz kuhanje slanih, slatkih i zdravih obroka mališani su se dobro zabavili, okušali u pravljenju zdravih oborka za svoje drugare i na kraju degustirali sve ono što su svojim ručicama napravili.Veoma ozbiljno su pristupili i ovom zadatku a koliko su i uživali u tome možete pogledati na slikama.🥦🥬🥒🫑🥝🍓🫐🍈🍐🍊🍋

Continue reading ➝
Konkursi

Konkurs za zapošljavanje

BOSNA I HERCEGOVINA KANTON SARAJEVO Predškolska ustanova ,,Sretno djetinjstvo” Sarajevo Na osnovu člana 33. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju u Kantonu Sarajevo (,,Službene novine Kantona Sarajevo”, broj: 26/08 i 21/09), člana 3. i 11. Pravilnika sa kriterijima za prijem radnika u radni odnos u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama kao javnim ustanovama na području Kantona Sarajevo (,,Službene novine Kantona Sarajevo”, broj: 35/17), člana 87. Predškolska ustanova ,,Sretno djetinjstvo” raspisuje:                  

Continue reading ➝