Obavještenja

Realizacija aktivnosti škola plivanja 2022 …..

Naša srca blistaju od sreće, sa ponosom objavljujemo još jedan uspjeh naših mališana Nakon samo jednog mjeseca dječaci i djevojčice iz naše ustanove su uspješno završili prvi nivo škole plivanja.Mnogo truda i rada je uloženo, mnogo zalaganja od strane trenera ali zabave nije nedostajalo.

Continue reading ➝
Aktivnosti

Radionica za mališane s “Mravkom”

Danas je u odgojno-obrazovnoj grupi “Leptirići” održana radionica za djecu pod nazivom “Ramazanski topovi širom BiH i Balkana ” .Radionicu je realizovala gospođa Enisa Aganović iz Udruženja Mravko.Zahvaljujemo se gđi Enisi na saradnji.

Continue reading ➝
Aktivnosti

Priredba povodom Dana nezavisnosti BiH

U utorak 28.02.2023. održana je svečana priredba povodom Dana nezavisnosti BiH. Kolektiv ustanove “Sretno djetinjstvo” želi vam sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. …O njoj pjevamo, pišemo i u njoj najbolje svi zajedno živimo. Htjedoše nam je uništiti, razoriti, oteti, pripojiti, reći da je nema, ali znajte to, Bosne ima i bit će je. Lijepo je to u svojoj monodrami rekao glumac i dramski pisac Josip Pejaković: “Jer, kako bolan nema Bosne, a Neretva huči? Kako, bolan, nema Bosne a

Continue reading ➝

Predškolarci – završna priredba šk.2022/23.

Dana 26.05.2023. ispratili smo 6.generaciju predškolaraca. Drugari su pripremili razne tačke za svoju posljednju priredbu i zaista briljirali u svakoj. Za ovakve trenutke živimo i trudimo se, kako bismo vidjeli njih kako rastu i napreduju u svakom pogledu ka svom cilju. Cilju da budu bolji, uspješniji i sigurniji u sebe. #Sovice #Zvjezdice

Continue reading ➝
Aktivnosti

Posjete kompanijama Milkos i Sinalco

Dana 19.04.2022.godine mališani odgojne grupe Zvjezdice imale priliku posjetiti kompanije Milkos i Sinalco. Ovako koncipiranim terenskim aktivnostima, djeci se pružaju novi pogledi ka raznim poljima te se podiže svijest i znanje o porijeklu domaćih proizvoda i načinu njihove proizvodnje.

Continue reading ➝